Evenimente

Fun4U ofera  o experienţă unică şi nouă pentru companii, şcoli, petreceri şi multe altele EVENIMENTE PRIVATE. Transformă evenimentul  în ceva neaşteptat cu această tehnologie de ultima generaţie în entertainment.

FUN4U Ofera pentru inchiriere evenimente (zile Onomastice,Aniversari,Corporate). Pentru toate categoriile de varsta

Program inchiriere sala:

10:30 – 13:30

14:00 – 17:00

17:30 – 20:30

PRETURI Maxim 20 copii+ parinti:

Luni-Joi: 300lei

Vineri-Duminica: 350lei 

Pretul include: acces la locul de joaca pentru 3 ore; supraveghere copii si program de jocuri Realitate Virtuala 9DVR/dans interactiv.

*Oferta 1: optional meniu 30 lei/persoana(minim 10 per.) (pizza sau snitel piept pui/gratar piept pui/cascaval pane/aripioare pane + cartofi prajiti/piure/cartofi aurii la cuptor) Pretul/meniu include: meniul ales; suc si apa plata la discretie; vesela de unica folosinta.

* Oferta 2: tortul si mancare atat pentru copii cat si pentru adulti le aduceti dvs. (bauturile racoritoare se comanda si se achita la bar)

FUN4U este cel mai nou si modern loc de joaca si petreceri pentru copii din Sibiu. Locul nostru de joaca interactiv este un nou concept de petrecere a timpului pentru cei mici si cei mari .Spatiul nostru de joaca a fost creat pentru ca, copii si parintii sa se juace inteligent cu tehnologie de ultima generatie 9DVR, unde pot explora si invata diferite deprinderi, sa lege noi prietenii sau pentru a-si serba cei mai frumosi ani intr-un mediu vesel si extrem de jucaus.
FUN4U ofera divertisment in functie de varsta participantilor (de la 4-60ani) :
FPS ARENA 9DVR, VR MOTOR SI MASINA VR care contin:
-filme educative
-filme de cunoastere si explorare a mediului inconjurator
-filme interactive (arcade,shooting,race,horror)
– Zona de petrecere
– si multe surprize deosebit de placute.

Testeaza o experienta noua si fara limite

TERAPIE PRIN DANS, utilizand jocuri  care combina ritmul dansului cu provocarea de a rezista la situatii extreme.

FITNES – rolurile diverse din jocuri , necesita un efort ridicat din parte autilizatorilor

O colaborare cu psihologi in tratarea unor afectiuni sau fobii prin simularea cu ajutorul jocului al situatiilor extreme de uinteres

Benefice la cursurile de pregatire si calificare in anumite domenii care cer ore de practica (pompieri, soferi,alpinisti, raider, etc)

Afla mai multe

folosite cu success in EDUCATIE, pentru a invăta copiii o paletă largă de materii, cu scopul de a-și atinge adevăratul potențialSunt destinate copiilor între 8-16 ani Fiecare lecție constă într-o introducere care va oferi context și ajutor pe partea tehnică, o activitate în realitatea virtuală și o discuție, la final. Lecțiile au o altă temă academică, geografie, istorie, desen, stiinta si chiar cinematografie sunt cateva din subiectele abordate. În Realitatea Virtuală elevii pot vedea, atinge și interacționa cu lucruri reale, abstracte sau imposibile. Astfel, crește posibilitatea invătării de noi idei și concepte, într-un mediu distractiv menit să capteze în totalitate atenția copiilor. 

Pop Romeo

Cel mai tare loc de joaca din Sibiu, cu mult peste asteptari. Recomand !

Stoica Alex

Am fost cu copii si abia am reusit sa plecam, s-au distrat de minune! recunosc ca si eu :))

Contact

0743 149 101

Sibiu, str. Tribunei nr. 2

(Colt cu Nicolae Balcescu)

Luni-vineri: 10:00 – 22:00

Rezervare

Rezerva acum o experienta unica in realitatea virtuala pentru tine si prietenii tai