Evenimente

Fun4U ofera  o experienţă unică şi nouă pentru companii, şcoli, petreceri şi multe altele EVENIMENTE PRIVATE. Transformă evenimentul  în ceva neaşteptat cu această tehnologie de ultima generaţie în entertainment.

Oferta

FUN4U Ofera pentru rezervare evenimente (zile Onomastice, Aniversari, Corporate). Pentru toate categoriile de varsta

Program rezervare sala:

10:00 – 13:00

14:00 – 17:00

18:00 – 21:00

Testeaza o experienta noua si fara limite

TERAPIE PRIN DANS, utilizand jocuri  care combina ritmul dansului cu provocarea de a rezista la situatii extreme.

FITNES – rolurile diverse din jocuri , necesita un efort ridicat din parte utilizatorilor

O colaborare cu psihologi in tratarea unor afectiuni sau fobii prin simularea cu ajutorul jocului al situatiilor extreme de interes

Benefice la cursurile de pregatire si calificare in anumite domenii care cer ore de practica (pompieri, soferi, alpinisti, raider, etc)

Afla mai multe

folosite cu success in EDUCATIE, pentru a invăta copiii o paletă largă de materii, cu scopul de a-și atinge adevăratul potențial. Sunt destinate copiilor între 8-16 ani. Fiecare lecție constă într-o introducere care va oferi context și ajutor pe partea tehnică, o activitate în realitatea virtuală și o discuție, la final. Lecțiile au o altă temă academică, geografie, istorie, desen, stiinta si chiar cinematografie sunt cateva din subiectele abordate. În Realitatea Virtuală elevii pot vedea, atinge și interacționa cu lucruri reale, abstracte sau imposibile. Astfel, crește posibilitatea invătării de noi idei și concepte, într-un mediu distractiv menit să capteze în totalitate atenția copiilor. 

Pop Romeo

Cel mai tare loc de joaca din Sibiu, cu mult peste asteptari. Recomand !

Stoica Alex

Am fost cu copii si abia am reusit sa plecam, s-au distrat de minune! recunosc ca si eu :))