NOU!

Doar la FUN4U: Autorulotă si Rulotă comerciala dotată cu Cinema 9D Realitate Virtuală

Oferim spre inchiriere servicii recreative si distractive pentru copii si adulți. 
Ne deplasam  la adresa clientului  sau unde suntem solicitați cu Autorulota și Rulota comerciala pentru diferite evenimente: Festivaluri, Evenimente, Nunți, Botezuri si Petreceri aniversare pentru copii și adulți.

Despre noi

Cel mai modern loc de joaca din Sibiu

VR- cu ajutorul echipamentelor pot fi utilizate cu success la educatia oricarei generatii. Utilizatoii intră în lumea picturii virtuale și dau frâu liber imaginației prin creațiile lor; își vor putea exersa abilitățile creative lucrând de această data cu Google Blocks, ce permite modelarea 3D în lumea virtuală; au ocazia unica să călătorească în timp prin intermediul realității virtuale

ACTIVARI DE BRAND

poate oferi experiente legate de brandul unei societati atunci cand prezinta produse noi sau existente. Cu propriile softuri, aplicații și  sau cu ajutorul jocurilor și aplicațiilor noastre, brandurile care folosesc realitatea virtuală beneficiază de o tehnologie nouă și în continuă dezvoltare și se diferențiaza de concurență. Clientul are  posibilitatea de a-si prezența produsele într-o formă nouă, atractivă și cu adevărat entertaining. Poate transforma standul de eveniment  într-o experiență inedită și mai ales distractivă pentru publicul țintă.

DEZVOLTAREA DE APLICATII

Dacă un app nu există încă sau are nevoie de customizare, noi, cu ajutorul programatorului si IT-istului  stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu concepte, idei noi, prototipare, dezvoltare şi suport. În funcţie de necesităţi, putem crea o paletă largă de aplicaţii, toate gândite şi destinate celei mai bune experienţe în VR, care să răspundă cerinţelor clientului – de la vizualizări, la randari pentru real-estate, la mini-jocuri sau prezentări de produs.

EVENIMENTE CORPORATE

experienţa momentului şi tot mai multe companii îl adăugă în lista lor de tool-uri pentru EVENIMENTE CORPORATE ,campanii sau evenimente de promovare a brandului. De la lansarea unui nou produs,  până la prezentări de aplicaţii, real estate, brand awareness, VR-ul acoperă o paletă largă de domenii unde poate fi utilizat

PETRECERE PRIVATA

Cea mai bună metodă de a schimba felul în care se desfăşoară o PETRECERE PRIVATA.,petrecere in companie. Pe lângă ieşiri la iarbă verde, concerte şi alte aplicaţii, realitatea virtuală aduce un plus de entertainment pe care fiecare angajat îl apreciază, fie că e gamer sau nu. De la jocuri în echipă la experienţe ca urcatul pe Everest, câteva momente petrecute în VR sunt amuzante şi creează o amintire care rămâne cu utilizatorul mult timp.

TRAININGUL ANGAJATILOR

realitatea virtuală a început să fie folosită de multe companii pentru TRAININGUL ANGAJATILOR, ca o formă de eficientizare a acestui proces. Realitatea virtuală permite interactivitate, acurateţe şi costuri reduse pentru orice program de training care implică lucru manual. Se aplică şi fie că este vorba de traning-ul unui alpinist utilitar care învaţă să monteze o antenă la altitudine fie un inginer care poate asambla piesele unui motor.

Experiente de neuitat

Doar la FUN4U 9DVR

Pe lângă training, VR-ul este un tool foarte bun pentru TEAM BULDING, de la simple pauze de detensionare, până la adevărate turnee de multiplayer, cu scopul creşterii încrederii între membrii echipei, a unei comunicări eficiente sau pur şi simplu pentru team-work. Accesul la o gamă largă de aplicaţii permite posibilităţi nelimitate de distracţie şi îmbunătăţire a coordonării în echipă.

NOU!

Doar la FUN4U: Rulota comerciala dotata cu Cinema 9D 

Oferim spre inchiriere  rulota comerciala dotata cu Cinema 9D  Realilitate Virtuala pentru diferite evenimente: nunti, botezuri, festivaluri, petreceri aniversare pentru copii și adulți.